Vinke Inbraak Brand Camera's Meldkamer Contact Links

Meldkamer


Indien door u gewenst, is er de mogelijkheid om naast de elektronische inbraakbeveiliging tevens een alarmopvolging te nemen.
Eén daarvan is Schaaf bewaking.

schaaf

Alarm opvolging:
Schaaf Bewaking verzorgt alarmopvolging door geheel Friesland. Uit ervaring van Schaaf is gebleken dat zij binnen 25 minuten ter plaatse zijn.

Voordelen alarmopvolging:
* U en uw collega's lopen geen risico bij een alarmmelding.
* U en uw collega's worden 's nachts niet uit bed gebeld.
* Tijdens vakanties/ziektes van sleutelhouders hoeft u geen vervangers te zoeken en aan de meldkamer door te geven.

Werkwijze bij een alarmmelding:
De surveillant krijgt een alarmmelding van de meldkamer door. Bij aankomst wordt er een ronde buiten en binnen in het pand gemaakt. Wanneer er geen onregelmatigheden worden geconstateerd, wordt het alarmsysteem gereset en weer ingeschakeld. Tevens wordt er een schriftelijke rapportage achtergelaten.

's Nachts worden de problemen bij een pand door de surveillant opgelost, bij glasschade wordt de glaszetter gebeld en een noodvoorziening aangebracht. Ook wordt er wanneer er problemen zijn met het in/uit schakelen van het alarmsysteem contact opgenomen met de installateur en worden de problemen opgelost.

Vinke Beveiliging werkt samen met Security Monitoring Centre: professionals in alarmcentrale dienstverlening. Door de persoonlijke benadering van deze particuliere alarmcentrale en een klantgeoriënteerde werkwijze is de dienstverlening af te stemmen op alle bedrijven en instellingen. SMC ontvangt alarmmeldingen en handelt deze af.


meldmaker
SMC

Offerte-aanvraag